Kun joku tarkastelee peli-ilmapiiriä, on tavallista löytää ihmisiä, jotka käyttävät rahojaan voittaakseen paljon parempia rahamääriä urheilussa, josta heillä on minimaalinen ymmärrys ja asiantuntemus. Näyttää siltä, että peliyhteiskunta hyväksyy sokeasti sen, että heidän ei tarvitse tuntea ottelua saavuttaakseen tärkeät taloudelliset fantasiansa. Tosiasia on, voidaanko vahvistaa, että hyvin vaatimaton osa peliyhteiskunnasta hallitsee sokean pelaamisen siunauksen, valtaosa pelaajista ei ole yhtä siunattuja. Pelaajien on nähtävä, että löytää tämä sokea pelaaminen siunaus on kaikki noin yhtä todennäköistä kuin voittaa valtion lottoa, mutta käyttämällä valtion lottoa, että olet vain menettää noin yhden dollarin joka päivä.

Yhdessä tapauksessa tämä, satunnainen peli onnenpeli löytyy. Heillä on valtavat huopalautat, jotka vetävät pelaajia ruokapöytään ja näyttävät sen odottamattomalla mahdollisuudella onnea kaikkien pyörivien pallojen kanssa. Useimmat uhkapelaajat hyväksyvät ystävällisesti, että rulettijärjestelmät jätetään täysin sattuman varaan ja että ei ole olemassa rulettistrategioita, joita voidaan ennustaa. Kaikille näille miehille ja naisille, jotka saavat tämän sokean rulettistrategioiden järjestelyn, heitä pyydetään avaamaan matematiikkakirja ja ottamaan selvää kovasti sattuman lainsäädännöstä. Yksinkertainen totuus on, että mikä tahansa urheilu ei perustu toivoon tai mahdollisuuteen, vaan yksinkertaiseen matematiikkaan, joka tulkittuna auttaa vaihtamaan pelikertoimet tämän osallistujan hyväksi.

Koskien tätä matemaattista lausunto aiemmin tuotettu, se on tärkeää olla tietoinen siitä, että ei jokainen henkilö olisi kyky luoda niiden ruletti järjestelmien suunnitelma. Kun tarkastellaan kortin laskenta alkoi, se ei ollut tehnyt joitakin mielivaltaisia peluri vaan teki yliopiston professori matematiikan joka kulutti vuotta M.I.T…. Tosiasia on, että uhkapelaajana et etsi strategiaasi rikkoa rulettistrategioita, vaan sinun on oltava etsimässä lähdettä, joka voisi toimittaa sinulle todistetun menetelmän rulettistrategioiden rikkomiseksi. Tämän erityisen erityisen ruletti järjestelmien strategia, voit käyttää tietyn määrän aikaa pöydän ymmärtäminen malleja, tunnistaa tiedottaa, ja kerääminen positiivinen tuotto, joka on testattu ja osoitettu pari.

Useimmat ihmiset pitävät korttien laskemista perässä, mutta se johtuu vain siitä, että pelikonsernit alkoivat hillitä sen käyttöä mustamaalauskampanjan vuoksi. Sillä hetkellä, kun strategiaa voidaan käyttää melko usein tai liian laajasti, joka asettaa mahdollisuudet osallistujan eduksi, pelikonglomeraatit ryhtyvät poikkeuksellisen pitkälle estääkseen sen hyödyntämisen.

Jos olet pelannut rulettia jonkin aikaa tai tutkinut ottelumalleja, olet epäilemättä törmännyt johonkin martingaalijärjestelmään.

Martingaaliprosessi on vain yksi pelimaailman varhaisimmista ja luotetuimmista menetelmistä.

Riippumatta ruokapöydästä, pelistä, pelistä tai mistä tahansa, johon voit lyödä vetoa, vaikka kyse olisi numeroista tai tilastoista, voit olla varma, että yksilöt luovat strategian tämän version mukaan.

Perusversio on se, että nostat panostasi joka kerta, kun häviät vedon, ja se tarkoittaa, että voitat tappiot takaisin toisella panoksella samalla, kun teet voittoa.

Hyvin ilmeinen ja perustavanlaatuinen martingaalin laji ruletissa olisi kaksinkertaistaa panoksesi 50-50 laukausta, kuten musta, musta, punertava, kertoimet ja tasat.

Tämä tarkoittaa, että jos panostat 5 dollaria punaiselle ja häviät, seuraavan panoksesi pitäisi olla kymmenen punaiselle, jotta voitat 20, kun käytät koko 15 dollaria. Tämä menettely voisi jatkaa kaksinkertaistaa panoksesi ennen kuin voitat, ja saat ikuisesti ylös viisi ensimmäistä vetoa joka kerta tai merkkijono käytät konetta.

Molemmat haittoja järjestelmä olisi ilmeinen totuus, että se ei vie kauan saavuttaa panos, joka sinulla ei olisi kyky maksaa. Esimerkiksi, kun kerran 10 dollaria sisältää 20 dollaria, sitten 40 dollaria, sitten 80 dollaria, sitten 160 dollaria, ja hyvin pian olet uhkapeli tuhansista noin voitto vain 5 dollaria.

Toinen haittapuoli on se, että jos sinulla olisi ääretön raja rahaa maksaa nämä panokset, kasinot ovat menetelmä perustettu kompensoimaan tätä. Jokaisessa pöydässä on minimi- ja maksimipanos tai -rajoitus; tämä estää martingaalimenetelmää lipsumasta paljon, jolloin mahdolliset voittosi jäävät lyhyiksi.

Näitä kahta ongelmaa vastaan on mahdollista taistella ymmärtämällä, milloin aloittaa kone ja vähentää tappioita ja sitten vetää tästä koneesta.

Tämä voi olla yksilöllinen mieltymys, joka perustuu käteisvaroihin ja siihen, kuinka paljon ottaisit vähennyksenä. Mutta yritä katsella rutiineja ja aloittaa järjestelmäsi, koska se todennäköisesti toimii eduksesi, kuten esimerkiksi 10 punaisen sarjan jälkeen, aloita menetelmä pelaamalla mustalla.

Sitten olla varma, että et menetä mitä tahansa, todella on katkaisupiste, jossa voit vetää pois, onko run etenee yli mukavuustasosi.