Tämän sarjan ensimmäisessä osassa kerrotaan, miten innostuin uhkapelaamisesta ja yritin monta vuotta ansaita elantoni vedonlyöntipörsseistä. Vedonlyöntipörssit olivat tuolloin suhteellisen uusia. Ne yrittivät kompensoida likviditeetin puutetta sovittamalla vetoja yhteen omilla rahoillaan. Ei mennyt kauaakaan sen jälkeen, kun olin aloittanut vedonlyöntipörssien parissa, kun yksi niistä meni konkurssiin.

Jopa kokeneimmalla vedonlyöjällä oli vaikeuksia vedonlyöntipörssien kanssa. Monien ihmisten oli vaikea ymmärtää pörssissä tapahtuvan vedonlyönnin käsitettä. Myös kertoimet esitettiin eri tavalla. 4-1 oli 4 + 1 = 5, ja 7-4 oli 7/4 + 1 = 2,75. Näitä kutsutaan desimaalikertoimiksi, ja panos lisätään kokonaistuoton määrään. Minun oli helppo ymmärtää. En tiennyt mitään muuta. Pörssit olivat loistava vaihtoehto. Siitä saattoi saada hyvän käsityksen hevosen voittomahdollisuuksista. Se vie jakaa 100 ennen kilpailua vaaleanpunaisessa laatikossa näkyvällä kertoimella. Vaaleanpunainen laatikko näyttää, kuinka paljon hevosen tukija uskoo sen olevan arvokas. Sinisen ja vaaleanpunaisen laatikon välinen ero on yleensä vain yksi rasti ennen kilpailua. Pörssit siirtävät hintaa tikkeinä. Lyhyemmissä hinnoissa käytetään pienempiä tikkikokoja siirtymiseen hinnan ja toisen hinnan välillä. Esimerkiksi yksi tikki 1,35:stä 1,36:een on yksi tikki. Korkeammat kertoimet vaativat suurempia tick-kokoja (esim. yksi tick 50:stä 55:een).

Fiksu raha on aina pörsseissä. Koska yrityksillä on hyvin vähän “ylipäätään”, voit saada realistisemman käsityksen hevosen mahdollisuuksista voittaa kilpailu. Desimaalikertoimet antavat myös paremman käsityksen hevosen voittomahdollisuuksista. Viisas

Jos kuvittelet heittäväsi kolikkoa, “ylipohja” on helppo ymmärtää. Tämä antaisi sinulle 50/50-mahdollisuuden osua kolikon reunaan. Käteinen voisi silti laskeutua sen reunalle. Mutta älkäämme unohtako vedonlyöntiä. Jotkin kerrokset hyväksyisivät 2,02:n tukijoilta, ja toiset maksaisivat mahdollisuuksiensa mukaan. Tämän vedon kerroin olisi pörsseissä 2 eli parillinen kruunulle ja klaavalle. , Vain Yhdistyneen kuningaskunnan lottopelaajat maksavat 1 PS 1 osallistuakseen 14000.000.000:1 -mahdollisuuteen, vain ollakseen yllättyneitä voittaessaan, että he usein vievät kotiin 1000.000 PS.

Toisaalta vedonvälittäjät tarjoaisivat kruunulle tai klaavalle kertoimen 1,85, jolloin kierroksen kokonaisvoitto olisi 108 %. Jos lyöt vetoa PS10, voittosi olisi PS8,50. Tämä antaisi vedonvälittäjälle 1,50 PS:n voiton. Ei ole totta, että pörssit tarjoavat parempaa arvoa. Vaikka hevosen voittokertoimet ovat korkeammat kuin vedonvälittäjien tarjoamat, saamasi hinta on realistisempi. On tärkeää saada oikea hinta, kun panostat tai sijoitat hevosia. On haastavaa päästä tasoihin, jos saat oikean hinnan. Menetät enemmän, jos kannatat liian matalalla tai laitat liikaa rahaa.

Onnistut keskittämään kaikki panoksesi oikeaan hintaan. Kun pörssiprovisio otetaan huomioon, tämä osoittaa todennäköisesti edelleen tappiota. Vaikka sinulla voi olla vahvoja juoksuja, jotka näyttävät uhmaavan trendiä, markkinat lopulta voittavat. Pörssit voivat olla ongelma palkkion vuoksi. Palkkio alkaa 5 prosentista voitoistasi ja pienenee aktiivisuuden lisääntyessä. Ole kuitenkin varovainen. Vaikka 5 % voi tuntua pieneltä, se voi vaikuttaa vakavasti voittoihisi. Voitat esimerkiksi PS100, häviät PS70, voitat taas PS100 ja häviät sitten PS80. PS50 voittosi kompensoisi 5 %:n provisio yli PS200:n voitoista (PS10). Tässä esimerkissä 5 %:n provisiosi vei 20 % voitoistasi.

Mitä tarvitaan voiton tekemiseen panostamisesta tai panostamisesta? Sinulla on oltava etulyöntiasema markkinoihin nähden. Muista, että kyse on sinusta kaikkia muita vastaan. Kuvittele, että sinulla on jotain ainutlaatuista tietoa, joka antaa sinulle etulyöntiaseman muihin markkinoihin nähden. Tämä voi olla virhe tasoitusjärjestelmässä tai tilastoja, jotka suosivat vilkkua tai visiiriä tietyissä kilpailuissa. Sinun kannattaa pitää se omana tietonasi, koska hinnat mukautuvat sen mukaisesti, jos tämä tieto vuotaa ja arvo laskee. Ihmiset eivät anna rahojaan sinulle. Tämän opin vuosien varrella. Minua pommitettiin jatkuvasti sähköposteilla, lentolehtisillä ja kirjeillä, joissa luvattiin “eksklusiivista” tietoa, joka voitiin antaa vain harvojen valittujen tilaajien käyttöön. Putosin tähän ansaan niin monta kertaa. Miksi he jakaisivat jotain, mikä heillä oli rehellisesti hallussaan? Useimmat ihmiset tekivät näin välttääkseen sen, että vedonvälittäjät sulkisivat heidän tilinsä. Olemme jo puhuneet siitä, kuinka pörssit eivät välitä siitä, kuinka menestyvä olet. Se ei ole syy suhtautua epäilevästi online-vedonvälittäjiin.

Asetuspalvelut puhuvat usein siitä, että ne asettavat vain kalliita hevosia ja että heidän palvelunsa ei ole heikkosydämisille. Ne asettavat vain kymmenellä tai korkeammalla ja vain silloin, kun olosuhteet ovat täydelliset. Voit hämmästyä, kuinka paljon rahaa voit ansaita korkeampihintaisilla hevosilla. Sinun on sovitettava panoksesi. Jos kuulut syndikaattiin tai käytät yleisesti saatavilla olevaa järjestelmää, hinta voi vääristyä. Tämä voi johtaa katastrofiin.

En halua kuulostaa negatiiviselta, mutta haluan, että ymmärrät nämä tosiasiat, jotta voit ansaita elantosi vedonlyöntipörsseistä. Minun tietämättömyyteni markkinoista maksoi minulle tuhansia. Jos olet kuten minä, haluaisin ajatella, että autoin sinua ymmärtämään markkinoita paremmin, ennen kuin alat kerryttää.