Lucky Gold Pot – kolikkopeli – Yleiskatsaus

Nähtyämme joukon kolikkopelejä, jotka näyttivät siltä, että ne oli kopioitu muilta studioilta, olimme innokkaita näkemään Stakelogicin laboratoriosta syntyvän omaperäisen pelin. Lucky Gold Pot on irlantilaisteemainen peli, joka pyörii bonuskierroksen ja ilmaiskierrosten ympärillä, joissa voittoarvot voidaan kolminkertaistaa. Se ei kuulosta kovin omaperäiseltä, mutta se on huomionarvoinen. Lucky Gold Pot on tunnettu iloisesta tunnelmastaan ja irlantilaisaiheisista kolikkopeleistään. Risteillään haltijoiden kansoittamassa maagisessa maassa.

Tämä näkymä on sinulle todennäköisesti tuttu, jos olet pelannut muutamia tämän kategorian pelejä. Kolikkopelien perusteella Irlannissa on usein vain kaksi paikkaa. Kumpuilevat vihreät kukkulat ovat ensimmäinen, kun taas toinen on vanha hedelmällinen metsä. Lucky Gold Pot valitsi toisen vaihtoehdon. Peli sijoittuu keskelle puita, jotka vuodattavat lehtiä, köynnöksiä, ruohoa ja mahdollisesti peikon taloa, joka löytyy vasemmalta puolelta kuin kolo hobiteille. Lucky Gold Potin äänimaailmassa on ainakin Temple Bar/The Monaghan Twig -tunnelmaa, joka luo tunnelmaa. On mahdotonta kuvitella, ettei musiikista voisi olla nauttimatta, niin hauskaa se on.

Lucky Gold Pot on 5-x3-pelipaneeli, joka tarjoaa 20 kiinteää voittolinjaa. Se on tilastollisesti sekoitettu. Sen valtava potentiaali on yhdistetty matala volatiliteetti (2/5) matemaattiseen mallinnukseen, mikä tekee siitä epätavallisen. RTP voi olla monessa muodossa. Jos tarkastelet parasta suorituskykyä, 95,92% versio on se, jota kannattaa tarkkailla. On olemassa kahdenlaisia vetoja. Tavalliset panokset voivat olla niinkin alhaisia kuin 20p/c tai niinkin korkeita kuin PS/EUR20 per pyöräytys. Sinun on maksettava kaksinkertainen summa aktivoidaksesi Super Stake -toiminnon. Tämä lisää ilmaiskierrosten tiheyttä lisäämällä scatter-symbolien määrää.

Samanlaiset symbolit rullilla voittavat pelaajia. Säännöllisesti maksavia symboleja on 11. Ensimmäiset kuusi riviä ovat 9-A-kortteja, joita peittävät köynnökset; loput ovat piippuja, olutmukkeja ja hevosenkenkiä. Jälleen tavallista tavaraa, ja viiden samanlaisen voiton bonukset ovat 2,5-7,5 % panoksestasi. Lucky Gold Potin haltija on nainen, ei mikään iloinen haltijapoika.

Se esiintyy wild-symbolina. Lady leprechaun -villit voivat ilmestyä kaikille rullille korvaamaan muita maksavia symboleja. Ne ovat myös monien kolikoiden arvoisia, sillä viisi wildia voittolinjalla on 450-kertaisen panoksen arvoinen. Voittoon käytetty wild tuplaa sen arvon. Tämä pätee riippumatta siitä, kuinka monta wildia sinulla on.

Kolikkopelin ominaisuudet

Lucky Gold Pot on hyvä valinta pelaajille, jotka pitävät tavallisista ominaisuuksista enemmän kuin uusimmista huijauksista. Lucky Gold Pot tarjoaa ilmaiskierroksia ja pelimahdollisuuden.

Ilmaiskierrokset

Saat 15 ilmaiskierrosta, kun saat 3, 4 tai 5 scatteria peruspelissä. Ilmaiskierrokset voidaan edelleen aktivoida, mutta ne voidaan myös aktivoida uudelleen samalla tavalla. Ainoa ero tällä bonuskierroksella on, että kaikki voitot kerrotaan 3x.

panostustoiminto

Pelaajat voivat kierrättää voittosummaa aina, kun he saavuttavat voittoyhdistelmän peruspelin aikana. Tämä tapahtuu valitsemalla kuvapuoli alaspäin olevan kortin oikea väri tai väri, jolloin rahasi nelinkertaistuvat tai kaksinkertaistuvat. Jos et voita panosta, voit menettää kaikki rahasi. Jos et pidä tästä elementistä, sen voi poistaa kokonaan käytöstä.

Lucky Gold Pot: kolikkopelien tuomio

Lucky Gold Pot on irlantilaisteemainen kolikkopeli. Tämä tunnelma johtuu pääasiassa taputuksesta ja saappaiden paukuttelusta ääniraidalla. Kuvittele, kuinka Guinnessin tuoppilasit liukuvat baarin pinnoilla, kun juhlijat juhlivat kuin Dublinin väkijoukko, joka juhlii Smaragdisaarta. Ääniraidan ongelma on, että musiikki loppuu, kun voitat peruspelin. Voitot voivat keskeyttää virtauksen, jos haluat tehdä Riverdance-vaikutelman. Hauskuus vaikuttaa, jos vaihdat mykistystilaan. Muuten muu peli toimii yhtä hyvin, yhtä poikkeusta lukuun ottamatta.

Ketään ei ole tarkoitus lannistaa etsimästä kultaruukkua. Sen löytäminen voi kuitenkin olla melko haastavaa. Lucky Gold Potin maksimivoittosumma on 24 000 kertaa panoksesi. Täysi ruutu täynnä wildeja olisi kuitenkin teoriassa 9 000-kertaisen voiton arvoinen. Tämä määrä voidaan kolminkertaistaa 27 000-kertaiseksi ilmaiskierrosten aikana. Onko tämä mahdollista? Ehkä vain irlantilaiset haltijat tai Stakelogicin matemaatikot voivat vastata tähän kysymykseen.

Lucky Gold Pot ei ole alkuperäinen. Vaikka ei olekaan selvää, motivoiko tällainen luku pelaajia pelaamaan Lucky Gold Potia, Lucky Gold Potin muu osa on melko keskivertoa. Siinä on tavallinen visuaalinen ilme ja erinomainen musiikki. Pelien alusta lähtien kolikkopelien voitot ovat lähes kolminkertaistuneet ilmaiskierroksilla.

Lucky Gold Pot on matalan volatiliteetin irlantilaiskierros, jossa on viulunsoittajien sävelet. Olisi hyödyllistä tietää todennäköisyys saavuttaa maksimikerroin. Tämä voi johtaa pelkän potentiaalinsa kautta todelliseen kultaruukkuun – jos haltijatar myöntää suosionsa.